trouwen met moes

Taartjes van Moes op je bruiloft: hier vind je de informatie. 

de grote dag

wat kun je verwachten?

Zoeken jullie iets anders dan de klassieke gelaagde witte bruidstaart? Met de taartjes van Moes creëer je een tafel vol mooie kleine taartjes, die mensen zelf kunnen pakken naar smaak. Dit feestelijke moment oogt alles behalve stijfjes, er is geen gedoe met bordjes en vorkjes want je eet ze eigenlijk het makkelijkst uit de hand. Maar het belangrijkste: de smaak! Geen lagen fondant en marsepein of decoratie zonder toevoeging: de kleine taartjes zijn zoals ze altijd zijn bij Moes: smaakvol!

Een grote, heel veel kleintjes

De meeste stellen kiezen voor 1 grote taart van 25 cm die aangesneden kan worden (fotomoment!) en daaromheen heel veel kleine taartjes. De taartjes van Moes zijn er in 3 formaten: je kunt ervoor kiezen om een mix te maken van formaten of juist voor 1 maat te kiezen.

Eerste ontmoeting

Misschien eten jullie al jaren de taartjes van Moes, misschien is dit de eerste kennismaking. Ik raad altijd aan om een proefdoosje te bestellen, proeven is de beste manier om te weten of dit bij jullie en jullie bruiloft past. Via de webshop (zie Shop bovenaan de pagina) kun je een bestelling plaatsen. Langskomen in de winkel mag ook altijd zonder bestelling, maar misschien staat dan nét dat taartje waar je benieuwd naar was niet meer in de vitrine.

Smaken kiezen

Enthousiast geworden? Super! Laat me weten dat jullie definitief bij mij willen bestellen, dan houd ik de datum vrij. Het is dan aan jullie om de definitieve smaken te kiezen: houd er rekening mee dat ik maximaal 6 verschillende smaken per bruiloft bestelling maak. Overleggen? Natuurlijk! Mail, bel, app of kom langs: ik denk graag met jullie mee.

praktisch

Zodra jullie de definitieve aantallen en smaken hebben doorgegeven, bespreken we op welk moment de bestelling kan worden opgehaald. Ik hanteer dezelfde prijzen als voor een reguliere bestelling; geen bruiloft-toeslag of andere extra kosten. Wel belangrijk om te weten: ik bezorg niet, dus de bestelling moet in de winkel worden opgehaald. Het is eventueel mogelijk om etagères of houten planken te lenen (geen meerprijs).

bruiloft met moes

Samen kijken we naar de mogelijkheden.
Vul het contactformulier in, dan neem ik contact met je op.

Liever direct contact?

cropped-Tekengebied-3@300x-1.png

Deze website maakt gebruik van cookies om je ervaring te verbeteren.