Moes Nijmegen werkt met echte roomboter, suiker en verse eieren. Hier een overzicht van de ingrediënten die worden gebruikt per onderdeel. Zo kun je zelf zien of je de taartjes veilig kunt eten met het oog op allergieën of intolerantie. Bij vragen kun je altijd terecht op de contactpagina.
Bodem
Standaard bodem: roomboter, poedersuiker, eieren, amandelmeel, patentbloem en zout
Chocolade bodem: roomboter, poedersuiker, eieren, amandelmeel, patentbloem, cacaopoeder en zout
Appeltaart bodem: roomboter, witte basterdsuiker, kaneel, patentbloem, bakpoeder en zout
Vulling
Chocoladevulling: slagroom, chocolade (wit/melk/puur/ruby, merk Callebaut)
Fruitvullingen (mango-passie, frambozen, cranberry): fruit(sap), eieren, kristalsuiker, gelatine, roomboter
Karamel: kristalsuiker, slagroom, roomboter (zout)
Notenmix: amandel, walnoot, cashewnoot, hazelnoot
Kokosvulling: gecondenseerde melk, geraspte kokos
Koffievulling: chocolade (Callebaut gold), slagroom, espressopoeder
Geleroom: volle melk, eidooier, kristalsuiker, maïzena, roomboter, vanille, slagroom
Appelstukjes: appel, roomboter, kaneel, kristalsuiker, vanillesuiker
Amandelvulling: roomboter, eieren, poedersuiker, patentbloem, amandelmeel, amarettikoekjes
Meringue: eiwit, kristalsuiker
Topping
Verse frambozen, gezouten pistachenootjes, verse passievrucht, mokkaboontjes, walnoten, zoute pretzels, pure chocolade krullen
Zoete hapjes
Mini pavlova met vers fruit: eiwit, kristalsuiker, fruitvulling of geleroom (zie boven), vers fruit
Meringue roos: eiwit, suiker, kleurstof (evt: suikerdecoraties)
Brownie: roomboter, pure chocolade, ei, witte basterdsuiker, patentbloem (discodip)
Scones: volle melk, karnemelk, zelfrijzend bakmeel, zout, kristalsuiker, roomboter, margarine, ei, rozijnen
Vegan taartje bosvruchten
Glutenvrije bloem, witte basterdsuiker, zonnebloemolie, citroenrasp, bakpoeder, zout, bosvruchten, maizena